Om oss

"JK Elektroservice AS – Hvem er vi?


Din Elektriker i  Suldal med Over 10 Års Erfaring!

Vi er din pålitelige partner for alle elektrikeroppdrag, enten det gjelder din bolig, nybygg, påbygg, rehabilitering, feilsøking eller kontroll av elektriske anlegg.

Med mer enn 10 års dyptgående erfaring innen bransjen som elektrikere, kan du stole på at vi leverer høykvalitetsarbeid og enestående elektrikertjenester. Vi er stolte av å ha tjent våre kunder i regionen i over et tiår, og vårt rykte for pålitelighet og ekspertise taler for seg selv.

Enten du skal pusse opp ditt nåværende hjem eller er i ferd med å bygge ditt drømmehus, er vi her for å tilby deg smarte, skreddersydde elektrikerløsninger som imøtekommer dine behov og forventninger.

JK Elektroservice AS ble grunnlagt i mars 2012, og vårt mål har alltid vært å levere elektroinstallasjonstjenester av høyeste standard i Suldal og omkringliggende områder. Med vår erfaring og dedikasjon som elektrikere, kan du være sikker på at vi er den rette partneren for alle dine elektriske behov.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en konsultasjon eller få mer informasjon om våre elektrikertjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine elektriske prosjekter!

Informasjon

Åpnings tider

Monday - Friday
08:00 - 16:00
Saturday - Sunday
Closed

Kontakt


Avdeling Suldal


johnny@jk-el.no

92 09 10 30


unsplash